Garhof 2012.09.19. 16:31

A főháló

A délelőtti összefoglaló után szobánként is megmutatom képekben, honnan, hová jutottunk el.

A főháló a kocsiszín, majd garázs funkciót töltötte be hajdanán. Ki gondolta volna akkor, hogy ebből:

before.JPG

ilyen közbenső állomások, igen érdekes pillanatok után...

after_4.JPG

after_5.JPG

after_6.JPG

after_7.JPG

after_8.JPG

after_9.JPG

after_10.JPG

after_3.JPG

ez lesz...

after_2.JPG

after.JPG

Az utolsó hónap eredményeként került kimeszelésre a szoba, párnafáztuk, hajópadlóztuk a helyiséget. Ami a bútorzatot illeti, ide régi családi örökségeket szántunk. A kiságy még anyunak készült, majd a család minden gyereke használta, testvérek, unokatestvérek... Anyu édesapja készítette még, mostanában Anna használja, ha nálunk vendégedkedik, de papa készítette éjjeli szekrények lesznek majd az ágy mellet is. A szekrény Apu családjától van. Az ágy, ami ide kerül, vásárolt darab, de stílusában a szekrényhez tökéletesen passzol.

Szerettük volna, ha a mai kor igényeinek megfelelően kényelmes, könnyen rendben tartható, viszont hagyományos tiszta szoba jelleget őrizve készül el a helyiség. Az ágy, az apró részletek még hiányoznak, de apránként alakulunk majd...

A bejegyzés trackback címe:

https://garhof.blog.hu/api/trackback/id/tr824788028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása