Már többször írtam itt a blogban, hogy Óbányán a lakóházak az utca jobb oldalán, míg a gazdasági épületek/zárt kertek a bal oldalon kaptak helyet. Így jutottunk mi egy bal oldali picike kis épülethez. Az előző tulajdonos a házat megtartotta, gyönyörűen felújította, de mivel a használat során nagynak ítéltetett, így eladó lett.

A házban két külön bejáratú apartman van, az utcafrontiban egy hálószoba egy fürdőszoba és egy konyha-étkező, míg a hátsóban egy hálószoba és fürdőszoba található. A telken termő gyümölcsfák, fatároló, pince is van, és egy igazán rendezett, de nem túl nagy udvar, így különösebb munkát nem igényel a karbantartása.

A szomszédokról: a szembeszomszédok nagyon jó fejek (ezek vagyunk mi :D), a jobb oldalon állandó lakosok vannak, egy fiatal pár, így mindig van felügyelet a ház fölött, a bal oldalon hasonló gyüttmentek, mint mi, jelenleg az a ház is eladó státuszban.

IMG_9039.JPG

IMG_9026.JPG

IMG_9040.JPG

óbánya erdős.jpg

IMG_9041.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://garhof.blog.hu/api/trackback/id/tr995253470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása