Garhof 2012.05.21. 22:06

Lent alvós

A gerendák közét elkezdte felfalazni Ákos, és hogy minél kevesebb időt vesztegessen, lent is aludt a hétvégén. Ez volt az első éjszaka a tetőtérben :) Szombaton Annával mi is meglátogattuk. Gazoltunk, betakarítottunk, majd a munka után pizzáztunk egyet (Anna életében először, és nagyon tetszett neki). Vasárnap felmérte az ajtókat az asztalos, így június közepére már kulccsal fogjuk zárni a házat :) Jövő hétvégén kezdenek a villanyszerelők és jön a kőműves is, valamint Fertőakárhonnan a padlástégláink... Ákos szerint június végére készen leszünk belülről! Így legyen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, és az új ötletünk! Nem zárjuk le fallal a jobb oldali szobát, hanem megtartjuk "nappali"-nak (kinyitható kanapéval), és a kis padlásból csinálunk alvós galériát! Ablak ott is van, világos, igazi kuckós kis hely lesz...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://garhof.blog.hu/api/trackback/id/tr784532737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása