Lassan jön a tavasz, beindulnak a kerti munkák. Bár Óbányán 2 hetes késében vannak a növények mindig, azért muszáj szépen lassan elkezdeni az előkészületeket. Azért vannak apró, de igen kedves kötelességeink Óbányán kívül is. Pici, másfél éves unokahúgom a szülők szombati elfoglaltsága miatt gyakran vendégeskedik nálunk az utóbbi időben (igaziból a mamánál, de mi nem maradhatunk a buliból!). Úgyhogy, nincs mese, össze kell kötni a kellemeset a hasznossal. Így aztán Anna kapott egy nyuszimotort, amivel szabadon gyakorlatozhatott a falusi utcákon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Közben Dorkának is lett társasága. Anna ezt felettébb hangod Doo jáá-val nyugtázta (Dorka játszik).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megnéztük az új közösségi ház kamara színházát is, ahol remekül lehetett dobogni, mint a nagy néptáncosok. A színpad és a nézőtér különlegessége, hogy a patak fölött helyezkedik el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

és a végére azt is sikerült elérnünk, hogy a fél falu összeszaladjon, mikor A sé Do, azaz Anna sétáltatta Dorkát. Mert neki az jár...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://garhof.blog.hu/api/trackback/id/tr934291544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása