Garhof 2009.03.05. 16:09

Zöld, zöld

Ma két zöld lámpát is kaptunk. Egyrészt a vételár megérkezett az eladóhoz, másrészt kaptunk kulcsot a házhoz. Leszedtük az eladó táblát a házról, és bejártuk az udvart, házat, és már most kitűztünk feladatokat az idei évre.

De még mielőtt nekikezdenék a feladatok ecsetelésének, szeretném megmutatni a környéket és a házat.

Garhof 2009.03.02. 21:25

Édes nehézségek

Mint azt az előzöekben Ákos tudatta, elérkeztünk egy újabb mérföldkőhöz. Izgalmas ez az egész...Nem tudom, kit mi inspirál, de engem a tervezés, alkotás borzasztóan. Tudom, borzasztó vagyok/borzasztóak vagyunk, de már most tökéletesen tudom, hogy fog kinézni a házunk... Archicad-ben tervezgetünk: falvastagságok, ablakok típusai, méretei, cserép színek... és mindeközben napi keresgélésben vagyok a Vaterán... tudom, van még időnk bőven, de muszáj nézegetni a bútorokat! Keresek, kutatok, hogy legtökéletesebb berendezési tárgyakat kaparinthassuk meg. Az esetek többségében ezek jól lerobbant, elhasznált, festett, kopott tárgyak, de egy jó hőlégúvóval, csiszolóval gyönyörűek lesznek. Csináltuk már párszor, tudjuk mivel jár, de azt is, mennyire megéri! Rengeteg tervem van... készüljetek, mert mostantól mindegyiket itt fogjátok viszontlátni!

flowverge 2009.03.02. 20:20

Zöld

Múlt pénteken aláírtuk az adásvételi szerződést az eladóval és ma megtörtént az utolsó előtti lépés, névszerint az összeg átutalása. Ha minden igaz akkor a héten megérkezik a Duna-Dráva Nemzetipark Igazgatóságtól, hogy nem akarják érvényesíteni elővásárlási jogukat és jöhet az utolsó lépés, a földhivatali átíratás!

Természetesen még csak ezután jön a java...de valahol el kell kezdeni...:)

süti beállítások módosítása