Kedves Olvasók!

Sok gondolat kavarog a fejemben... Először is, annyira elragadott minket a karácsonyi vásárra való készülődés, aztán maga a vásár, hogy már benne is voltunk az ünnepekben. A blog pedig szépen elmaradt, facebook oldalunkon is csak a vásári hangulatról számoltunk be. Na, nem mintha a ház körül bármi is történt volna, mivel december 8-a után leközelebb december 28-án tudtunk csak lejönni a házba. De azért remélem, hogy mindenkinek nyugodtan, békében teltek a karácsonyi és főleg a kényes, az előtti napok.

Ami minket illet, utolsó pillanatos készülődés, vendégjárás, névnapozások jellemezte az év utolsó napjait, illetve a felkészülés a szilveszterre, amit már Óbányán ünnepeltünk. Mivel egy hatfős társaság érkezését vártuk, így szükség volt némi előkészületre. A hálót teljesen kipakoltuk, hogy ott legyen elszállásolva a csapat egyik része. S ha már így alakult, akkor gyorsan felcsiszoltuk a hajópadlót, majd lealapoztuk és kapott egy egy réteg antik pácot. Közben pedig még haza is ugrottunk egy gyors vadászat erejéig. Mondhatnánk, hogy nem vagyunk normálisak, de mit szépítsük a dolgot, tényleg így van...

Szóval, valahogy így vártuk a vendégeket:


Kép 005.jpg

Karácsonyi hangulatban (karácsonyfa by IKEA és Lilla, aki leszállította) és szép tiszta szobával

Kép 011.jpg

Ami a szilvesztert illeti, ott volt minden, Ákosnak délutános műszakozás, nekünk pedig hurka-kolbász, (fényképezőgép nélküli) Kisújbánya kirándulás, fejlámpás halászlé főzés, vaddisznó és malac sütés. Műsornak pedig klasszikus rádió kabaré! (itt meghallgatható: https://www.youtube.com/watch?v=JDMExx5_9fQ ) Nagyon jó volt! Végül a buli olyan késő hajnali órán ért véget, hogy a vendégsereg egyik fele úgy gondolta, már nem is nagyon érdemes lefeküdni, inkább hazafelé vették az irányt.

Kép 013.jpg

Kép 015.jpg

Szerencsénkre idén is csak elvétve volt egy-egy tűzijáték, így Sophiekánk is viszonylagos nyugalomban tudta eltölteni az éjszakát.

Azért az IKEA hangulatot az új év első napján is hoztuk, azaz hálószobává alakítottuk a nappalit (vagy valami ilyesmiről szól a reklám...)

Kép 017.jpg

A szomszéd Bobi kutyának pedig idén idáig minden napra jutott valami finomság :)

Kép 019.jpg

Amit pedig magunknak kívánok az új évre:

  • Ákosnak kitartást és határozottságot a vizsgáihoz, akkor össze fog jönni a hőn áhított új munkakör
  • Magamnak egy munkahelyet (nem munkát, mert az van mindig, akor is, ha nem szeretném, hanem egy igazi bejárós munkahelyet, ahol fizetésért(!) dolgozhatok)

Mindannyiunknak pedig

  • nagyon sok örömet, boldogságot
  • egészséget!

Boldog Új Évet Kívánunk Nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://garhof.blog.hu/api/trackback/id/tr104991813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása