Először szolgálati közleményként közlöm, hogy a facebookon oldalt nyitottunk a GARHOF-nak (így találjátok majd meg), lájkoljátok, szeressétek! Hogy miért? Azért mert nagyon sok minden történik lent a háznál és velünk is, így ritkán jutunk el odáig, hogy tényleges blogbejegyzés legyen a dologból. A képeket viszont lelkesen töltögetjük fel az egyik fotós oldalra, így azokat mindig kiposztoljuk. Így, aki szeretné, naprakész információkat kaphat a házról.

És hogy mi is történik mostanság nálunk? Hát, először is a villanyszerelők végeztek az első körrel (bevésés), folyt.köv.. a vakolás után... részletesen majd ír erről Ákos, legalábbis egy félkész bejegyzés már van a rendszerben róla...

A kőművesünk, kőfaragónk, Attilánk pedig jött szombaton (nekem) hajnalban az Öreggel, és neki álltak a tűzrakónak. A tűzrakó fontos kérdés volt nálunk, milyen legyen, mekkora (leginkább nagy), milyen funkciókat tudjon ellátni, stb. Így aztán elkezdtünk tervezgetni, rajzolgatni, méregetni, míg végül összeállt papíron a dolog... Legyen jó nagy, hogy az őszi kerti hulladékot könnyen el lehessen égetni, ugyanakkor ne vegyen el a térből. Így jött az ötlet, hogy ne emelkedjen ki a tűzrakó a földből... Aztán jött a gondolat, hogy akkor viszont kell ülőke is köré, mert nagyon lent lesz, meg különben is, jó lesz az útnak is, lesz saját körforgónk! Aztán legyen beépített bográcsozó, grill és tárcsa is... Még szerencse, hogy nincsenek nagy igényeink... Egy szerencsénk van, hogy Attila lelkes, ugrik minden izgalmas dologra, így aztán nem riadt meg a feladattól. Délután 5-re készen is volt az ülőke szinte teljesen!

 

A veteményesem burjánzik ezerrel, a héten gazdagodott némi paradicsom, fehér és csípős paprikával, uborkával. Viszont a hétfői vihar után olyan sárban cuppogva kellett elraknom kedden (meg pallóztam magam előtt az utat), hogy bepipultam, és közöltem, hogy ÚT kell a veteményesben! Erre a műveletre sikerült is rászednem aput!

 

Anyu pedig meglátogatott bennünket Annával, így délután még strandolásra is sor került a teraszon a nagy melegben.

Az alap

 IMG_5458.JPG

IMG_5479.JPG

 

süti beállítások módosítása