Kicsi házunk építésének finanszírozására összeszedve apait-anyait elballagtunk a bankba, hogy válság ide vagy oda, márpedig ezt mi most legalább szerkezetkész szintre akarjuk hozni, mit tudnak kínálni. Kínálat van, a feltételek is olyanok, amik a részünkről elfogadhatóak, így aztán elindítottuk a folyamatot. A hetek telnek, állandó vendégekké váltunk a bankfiókban, volt olyan nap, hogy háromszor kellett bemennem, hol ezért, hol azért. Konkrétan bele lehet őszülni egy ilyen eljárásba, és néha tényleg azt gondolom, hogy mi vagyunk a marhák, hogy egyáltalán belevágtunk ebbe az egészbe. De hát a cél szentesíti az eszközt, mondják, így egyelőre nyeljük a békát, de most már nagyon a határán vagyunk annak, hogy a) egy irgalmatlan nagy botrányt csapjunk, vagy b) agyvérzéssel elszállítsanak a mentők. Azt mondják a finishben vagyunk... elég hihetetlen és beleélni sem merem magam, de még bizakodok, hogy előbb-utóbb, ha nem is banki segítséggel, de készen lesz a kicsi ház...

Ennyi kis előjáték után pedig lássuk a konyha építésének részleteit...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most pedig egy hétre elmegyünk óbányázni... egy hét múlva reméljük, hogy rengeteg túrázós és építkezős képpel térünk haza, addig is csokoládé mindenkinek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://garhof.blog.hu/api/trackback/id/tr243129496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NaP · http://nagyek.blog.hu 2011.08.14. 16:23:34

Ja, a téglákat nagyon szépen rakják a munkások! A mi szomszéd házunknál vagy két centis fugákat hagytak, valami ismeretlen (perverz téglaspórolós) indokból. De a tiétek jó lesz!

NaP · http://nagyek.blog.hu 2011.08.14. 16:24:02

Inkább rágjátok át húszszor a banki hitelt, mint eladósodjatok húsz évre valami rossz konstrukcióval!
A régi kisméretű téglás falat és az új blokktéglásat összefogják valamivel? Vagy csak egymás mellé építik a kettőt? Nem lesz ott repedés a falon? Nekünk hilti szalag segítségével összeszegezték a kétféle anyagú falat!
süti beállítások módosítása