A nagy fakivágások közepette igen rendesen kinőttük a tárolónkat. Alapvetően is úgy terveztük, hogy bővítjük idővel, de ehhez ki kellett vágni az oldalsó diófát. Mivel ez megtörtént, így szabaddá vált az út. Így aztán 17.000 Ft ráfordítással 6 m3-esre növeltük a tároló kapacitását. Hogy mennyi lesz az éves fogyasztásunk, majd meglátjuk, de fát tárolni a majdani előtető alatt és a szerszámtárolóban is tudunk majd. A mostani famennyiség viszont jócskan több, mint az új tároló mérete, így egy darabig biztosan le lesz a gondunk a fára. Kedvenc tűzépünk már készül a télre, vagy mindenkinek most jutott eszébe, hogy ilyesmiket építsen, nem tudom, de teljesen ki volt fosztva. Egy deszka még hibádzik az oldalhoz, így Ákosnak lesz még egy köre, hogy véglegesre be tudja fejezni a tetőt. Utána már csak meg kell pakolni...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hétvége arconcsapása: ahová terveztük az oldalsó kaput, szelektív hulladékgyűjtőt építenek. Ez igen rendesen felborítja a kerttel való elképzeléseimet, de a közérdek mindig fontosabb, ráadásul olyan szempontból mi sem járunk rosszul, hogy gyorsan elérjük a gyűjtőt. Itthon is figyelünk az újrahasznosításra, és most is mindig hazahurcibáljuk az itthoni szelektívesbe, amit még fel lehet használni. A kertre visszatérve: megvannak az ötleteiem, hogyan korrigálhatjuk ezt a kis gondot, de erről majd a későbbiekben még szó lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://garhof.blog.hu/api/trackback/id/tr962359977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása