Mi az, ami miatt szerelembe estünk Óbánya iránt, és mi ad ihletet az előttünk álló évek sokszor bizony majd fárasztó munkáihoz?

Hát ezek...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem lehet nem szerelmesbe esni ezzel a településsel, ugye?

5 komment

Címkék: falu óbánya

A bejegyzés trackback címe:

https://garhof.blog.hu/api/trackback/id/tr801149877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2hounds 2009.06.04. 22:01:47

Regi, de szép az a jégcsapos (??) kép!! Nem is nagyon tudom kivenni, igazán jégcsap-e, olyan, mintha valami tündérmeséből lenne! Dorka nagyon menő a havas képen, ismerős, ilyen terepen szinte lehetetlen meglátni őket! Puszi!

Garhof 2009.06.08. 11:56:29

@2hounds: Szia Kata!
A jégcsapos kép egy mini vízesés, ami a nagy hidegben megfagyott. Nagyon szeretem ezt a képet. Olyan, mint a Jégkirálynő kastélya (legalábbis én mindig valami ilyesminek képzeltem).
Megsasoltam a Ti képeiteket ma, csudi jók! Puszillak sokszor Benneteket! Mikor jön a zöld hasú lóherés járat, ami Benneteket hoz?

2hounds 2009.06.11. 19:35:35

@Garhof: Szia Regi! júl. 18-án, de kék orrú, fehér hasú, zászlós farkú hoz! :) Luxus van kérem! :P

Garhof 2009.06.11. 19:59:06

@2hounds: Héjj, király! Akkortól 3 hétig szabin leszek!!! Valamit össze kell hoznunk!

2hounds 2009.06.12. 22:45:27

@Garhof: oké! Dorka mit szólna egy kis baracsi fetrengéshez? Gyertek! Ugye nem féltek angolul beszélni? :) Nem lesz valami népzenei-néptáncos program? Derek érdeklődik, mert láttunk egy balkáni cigányzenét játszó zenekart (tényleg cigány népzene volt, szuperek voltak, Paprika Balkanicus a nevük), mondtam neki, hogy a magyar népzenét is meg kéne ismernie, ha ez ennyire tetszik neki. Tomi meg odáig van a zenéért, neki biztos bejönne valami ilyen!
süti beállítások módosítása