"Kisújbányán ragadtak az osztálykiránduló diákok

Húszfős diákcsoport rekedt a néhány házból álló Kisújbányán vasárnap este, miután a hegyről lezúduló esővíz teljesen elmosta az utat. A komlói rendőrök vasárnap este ételt vittek az osztálykiránduláson lévő csoportnak, mivel az élelmük elfogyott, mielőtt vasárnap este hazaindultak volna. A rendőrök három irányból próbáltak odamenni, az egyik útra löszfal omlott, a másikra fák dőltek, az egyedül járható út öt kilométer hosszú, az is meglazult a víz miatt, rajta közlekedni így is nagyon veszélyes. A rendőrök hétfő reggel szervezik meg a mentést, három terepjáróival és a legjobb sofőrökkel. Egy fordulóval négyen tudnak eljönni, a mentés valószínű egész délelőtt tartani fog. (Független Hírügynökség)"
 
Tombolt az ítéletidő az egész országban. A háztól 2,5 kilométerre pedig a hírek szerint több mint durva volt a helyzet. Nem tudom, az óbányai völgyben mi lehetett, mindenesetre még éppen előtte (csürörtökön) Ákos lenyírta a füvet, lekezlte a fatárolót és a kiskaput gomabölővel. A diófa kivágásig már nem jutott el, mert rákezdtek az égiek. Sokszor felemlegettük a kicsi házat... ez igazi próbatétel neki. Reméljük a legkobbakat!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://garhof.blog.hu/api/trackback/id/tr1002013109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása