Bár közvetlenül nincsen közünk hozzá, és nem is ilyen céllal kezdtük el ezt a blogot, mégis  muszáj írni róla, mert iszonyatosan megrendített minket is, csakúgy, mint az egész országot, ami Kolontáron, Devecseren és Somlóvásárhelyen történt. Az ember folyamatosan figyeli, mi történik, percről percre olvassa a híreket, de ép ésszel felfoghatatlan az a tragédia, ami ott történt. Fél óra alatt elveszíteni mindent, amiért dolgozott az ember egész életében, elveszíteni szomszédot, szülőt, gyermeket... egyszerűen elképzelhetetlen. Az iszonyú emberi tragédiák mellett borzasztó látni az állatokat, akik nem tudnak segíteni magukon. Olvasom az állatmentők által létrehozott fórumot. Iszonyatos helyekről mentenek, rettentő állapotban lévő állatokat. Ez is felkavarja az embert. És hogy mindehhez még hozzájön az a nyomás, hogy bármikor továbbszakadhat a gát, hogy nincsenek felelősök, egyszerűen borzalmas.

Nem lehet ebben a helyzetben mást tenni, mint rengeteg erőt kívánni a túléléshez, a folytatáshoz. Amit mi meg tudunk tenni, hogy minden segítséget megadunk az újrakezdéshez.

 

Tegyétek Ti is ezt!

 

Ahol megtehetitek:

Magyar Kármentő Alap

Állatvédő szervezetek

Magyar Vöröskereszt

A bejegyzés trackback címe:

https://garhof.blog.hu/api/trackback/id/tr572359976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása