Az az igazság, hogy a házba beköltöző új lakókba már akkor beleszerettem, amikor még nem is léteztek. Pontosabban nem beléjük, hanem a Műhely Tesóikba. Szerintem a sors akarta, hogy éppen akkor legyek a meskán, mikor az első tündér feltöltésre került. Erre mondják, hogy első látásra szerelem... Annyira édes vonásai, cuki pofija volt, hogy nem lehetett nem imádni. Persze lehet mondani, hogy mert mi csajok minden kis édi-bédi, tündi-bündi dologért tudunk rajongani, de ŐK még Ákosnak is nagyon tetszettek.

Mikor kezdett körvonalazódni, hogy a házban minden szobának más színvilága lesz a kiegészítők, textilek révén, én akkor már tudtam... minden szobába fog költözni legalább egy manó, kobold vagy tündér!

Októberben láttam először annyira "késznek" a házat, hogy végre a dekorációra is tudtam gondolni. Akkor viszont azonnal megkerestem Trillit. Először arra gondoltam, hogy csak a hálószobákba költöznek manók, de evés közben jön meg az étvágy... így aztán itthonra beköltözött hozzánk Télmanó, Annának Hómanó...

IMG_7861.jpg

süti beállítások módosítása