Azt nem állíthatom, hogy dőzsölök a szabadidőben, a megváltozott helyzetemnek köszönhetően, de tény, hogy az év végi nagy hajtás után, most valahogy mégis több időm van arra, hogy gondolkodjak, keressem az utam. Vagy például azon törjem az eszem, hogy hogyan lehet kevés pénzből, de sok ötletből építeni, szépíteni a házat, ellátni a háztartást. Na, nem kell aggódni, nem fogunk átváltani életmód tanácsadó bloggá, de lehet, hogy több DIY projektet láttok majd.

Hosszú idő után végre ismét van időm vaterázni, így már is sikerült egy szuper kis hintaszékre szert tennünk 1.500 Ft-ért. Az átvételt, a szállítást unokatesómék intézték, akiknek itt is köszönjük, így összesen 3.500 Ft-ból hozzánk is került a szék.

image 001.jpg

Kedves Olvasók!

Sok gondolat kavarog a fejemben... Először is, annyira elragadott minket a karácsonyi vásárra való készülődés, aztán maga a vásár, hogy már benne is voltunk az ünnepekben. A blog pedig szépen elmaradt, facebook oldalunkon is csak a vásári hangulatról számoltunk be. Na, nem mintha a ház körül bármi is történt volna, mivel december 8-a után leközelebb december 28-án tudtunk csak lejönni a házba. De azért remélem, hogy mindenkinek nyugodtan, békében teltek a karácsonyi és főleg a kényes, az előtti napok.

Ami minket illet, utolsó pillanatos készülődés, vendégjárás, névnapozások jellemezte az év utolsó napjait, illetve a felkészülés a szilveszterre, amit már Óbányán ünnepeltünk. Mivel egy hatfős társaság érkezését vártuk, így szükség volt némi előkészületre. A hálót teljesen kipakoltuk, hogy ott legyen elszállásolva a csapat egyik része. S ha már így alakult, akkor gyorsan felcsiszoltuk a hajópadlót, majd lealapoztuk és kapott egy egy réteg antik pácot. Közben pedig még haza is ugrottunk egy gyors vadászat erejéig. Mondhatnánk, hogy nem vagyunk normálisak, de mit szépítsük a dolgot, tényleg így van...

Szóval, valahogy így vártuk a vendégeket:


Kép 005.jpg

süti beállítások módosítása